A bűn szorításában - huwiki.org

A bűn szorításábanA bűn szorításában
(Ambushed / Hard Rush)
2013-as amerikai film
Rendező Giorgio Serafini
Producer Agustin
Gianni Capaldi
Randy Couture
Phillip B. Goldfine
Dolph Lundgren
Műfaj
  • thrillerfilm
  • filmdráma
Forgatókönyvíró Agustin
Főszerepben Dolph Lundgren
Vinnie Jones
Randy Couture
Zene Brian Jackson Harris
Justin Raines
Michael Wickstrom
Operatőr Marco Cappetta
Vágó Scott Evans
Gyártás
Gyártó Hollywood Media Bridge
Ország Egyesül Államok
Nyelv angol + magyar (szinkron)
Játékidő 96 perc
Forgalmazás
Bemutató 2013. szeptember 28.
(DVD-n)
További információk

A bűn szorításában (eredeti címén: Hard Rush vagy Ambushed) egy 2013-as amerikai akció thriller, melyet Giorgio Serafini rendezett és Agustin írt. A főszereplők Dolph Lundgren, Vinnie Jones, Randy Couture és Gianni Capaldi. Lundgren, Jones és Capaldi személyében ez a harmadik közös filmjük Serafini rendezővel, a Kétszemélyes hadsereg (2013) és a Véres igazság (2014) után.

Történet


Szereplők


Színész Szereplő Magyar hang
Dolph Lundgren Maxwell Jakab Csaba
Vinnie Jones Vincent Camastra Gubányi György
Randy Couture Jack Reiley nyomozó Csík Csaba Krisztián
Gianni Capaldi Eddie Varga Gábor
Daniel Bonjour Frank Szatmári Attila

További információk


  • Filmművészetportál • összefoglaló, színes tartalomajánló lapKategóriák: 2013 filmjei | Amerikai akciófilmek | Amerikai thrillerek


Dátum: 30.08.2020 11:59:13 CEST

Eredet: Wikipedia (Szerzői [Laptörténet])    Licenc: CC-by-sa-3.0

Változtatások: Az összes képet és a hozzájuk kapcsolódó legtöbb látványelemet eltávolítottuk. Néhány ikont a FontAwesome-Icons váltotta fel. Néhány sablont eltávolítottak (például „a cikk kibővítéséhez szükséges”) vagy hozzárendelte (mint például „hatjegyek”). A CSS osztályokat vagy eltávolították, vagy harmonizálták.
A Wikipedia-tól olyan linkeket, amelyek nem vezetnek cikkhez vagy kategóriához (mint például a „Redlinks”, „a szerkesztési oldalra mutató linkek”, „a portálok linkjei”), eltávolították. Minden külső linkhez tartozik egy további FontAwesome-Icon. Néhány apró változtatás mellett a médiatartályt, a térképeket, a navigációs dobozokat, a beszélt verziókat és a geomikroformátumokat eltávolítottuk.

Felhívjuk figyelmét: Mivel az adott tartalmat az adott időpontban automatikusan a Wikipedia veszi, a kézi ellenőrzés volt és nem lehetséges. Ezért a nowiki.org nem garantálja a megszerzett tartalom pontosságát és aktualitását. Ha van olyan információ, amely pillanatnyilag hibás, vagy pontatlan a képernyő, akkor nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk: email.
Lásd még: Om oss & Adatvédelmi irányelvek.