Anna Karenina (film, 1918)Anna Karenina
1918-as magyar némafilm

A film moziplakátja
Rendező Garas Márton
AlapműLev Tolsztoj
Műfaj dráma
Forgatókönyvíró Lázár István
Főszerepben
Gyártás
Ország Magyarország
Nyelv
Játékidő 52 perc
Forgalmazás
Bemutató 1918.
További információk

Az Anna Karenina 1918-ban bemutatott fekete-fehér magyar néma nagyjátékfilm, amely Lev Tolsztoj azonos című regénye alapján készült.

Színészek


További információk


  • Filmművészetportál • összefoglaló, színes tartalomajánló lapKategóriák: 1918 filmjei | Könyvadaptációk | Fekete-fehér filmek | Magyar filmdrámák | Némafilmek


Dátum: 27.03.2021 11:13:16 CET

Eredet: Wikipedia (Szerzői [Laptörténet])    Lizenz: CC-by-sa-3.0

Változtatások: Az összes képet és a hozzájuk kapcsolódó legtöbb látványelemet eltávolítottuk. Néhány ikont a FontAwesome-Icons váltotta fel. Néhány sablont eltávolítottak (például „a cikk kibővítéséhez szükséges”) vagy hozzárendelte (mint például „hatjegyek”). A CSS osztályokat vagy eltávolították, vagy harmonizálták.
A Wikipedia-tól olyan linkeket, amelyek nem vezetnek cikkhez vagy kategóriához (mint például a „Redlinks”, „a szerkesztési oldalra mutató linkek”, „a portálok linkjei”), eltávolították. Minden külső linkhez tartozik egy további FontAwesome-Icon. Néhány apró változtatás mellett a médiatartályt, a térképeket, a navigációs dobozokat, a beszélt verziókat és a geomikroformátumokat eltávolítottuk.

Felhívjuk figyelmét: Mivel az adott tartalmat az adott időpontban automatikusan a Wikipedia veszi, a kézi ellenőrzés volt és nem lehetséges. Ezért a nowiki.org nem garantálja a megszerzett tartalom pontosságát és aktualitását. Ha van olyan információ, amely pillanatnyilag hibás, vagy pontatlan a képernyő, akkor nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk: email.
Lásd még: Jogi nyilatkozat & Adatvédelmi irányelvek.