Az önmagát kísértő férfi - huwiki.org

Az önmagát kísértő férfiAz önmagát kísértő férfi
(The Man Who Haunted Himself)
1970-es brit film
Rendező Basil Dearden
Producer
Műfaj
  • fantasyfilm
  • misztikus film
  • filmdráma
Forgatókönyvíró
Főszerepben
Zene Michael J. Lewis
Gyártás
Gyártó Associated British Picture Corporation
Ország Egyesült Királyság
Nyelv angol
Játékidő 94 perc
Képarány 1,85:1
Forgalmazás
Forgalmazó Associated British Picture Corporation
Bemutató1970
Korhatár III. kategória (F/5483/J)
További információk

Az önmagát kísértő férfi[1] későbbi magyar címén Lélekszakadt hajsza (The Man Who Haunted Himself) 1970-ben készült angol krimi Basil Dearden rendezésében.

Tartalomjegyzék

Ismertető


Harold Pelham üzletember autóbalesetet szenvedett. A rajta végrehajtott műtét során a monitoron hirtelen két ember szívverése jelenik meg. A férfit holttá nyilvánítják, azonban mégis magához tér. Azt tapasztalja, hogy élete fenekestül felfordult, valaki a nevével és arcával visszaélve üzleti ügyeit bonyolítja, beleavatkozik családja életébe. A hasonmás kiszámíthatatlan, agresszív személynek bizonyul, aki azon van, hogy megszabaduljon Haroldtól, hogy végleg a helyére kerülhessen.

Szereplők


Jegyzetek


  1. 1993-ban ezzel a címmel vetítette a magyar HBO. Forrás: Heves Megyei Hírlap, 1993. december 1.

Források

Kategóriák: 1970 filmjei | Brit bűnügyi filmek


Dátum: 30.08.2020 09:40:43 CEST

Eredet: Wikipedia (Szerzői [Laptörténet])    Licenc: CC-by-sa-3.0

Változtatások: Az összes képet és a hozzájuk kapcsolódó legtöbb látványelemet eltávolítottuk. Néhány ikont a FontAwesome-Icons váltotta fel. Néhány sablont eltávolítottak (például „a cikk kibővítéséhez szükséges”) vagy hozzárendelte (mint például „hatjegyek”). A CSS osztályokat vagy eltávolították, vagy harmonizálták.
A Wikipedia-tól olyan linkeket, amelyek nem vezetnek cikkhez vagy kategóriához (mint például a „Redlinks”, „a szerkesztési oldalra mutató linkek”, „a portálok linkjei”), eltávolították. Minden külső linkhez tartozik egy további FontAwesome-Icon. Néhány apró változtatás mellett a médiatartályt, a térképeket, a navigációs dobozokat, a beszélt verziókat és a geomikroformátumokat eltávolítottuk.

Felhívjuk figyelmét: Mivel az adott tartalmat az adott időpontban automatikusan a Wikipedia veszi, a kézi ellenőrzés volt és nem lehetséges. Ezért a nowiki.org nem garantálja a megszerzett tartalom pontosságát és aktualitását. Ha van olyan információ, amely pillanatnyilag hibás, vagy pontatlan a képernyő, akkor nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk: email.
Lásd még: Om oss & Adatvédelmi irányelvek.