Bodrogi Attila - huwiki.org

Bodrogi AttilaBodrogi Attila
Életrajzi adatok
Született 1973szeptember 22. (46 éves)
Budapest
Származás magyar
Pályafutása
Iskolái Gór Nagy Mária Színitanoda
Aktív évek 1997-
Tevékenység színész, szinkronszínész

Bodrogi Attila IMDb-adatlapja
PORT.hu-adatlap

Bodrogi Attila (Budapest, 1973. szeptember 22.[1] –) magyar színész, szinkronszínész.

Életpályája


1973-ban született Budapesten. 1997-ben szinkronrendező-asszisztens valamint szinkronszínész képzettséget szerzett. 2000-ben végzett a Gór Nagy Mária Színitanodában. 1998-2003 között a Fiatalok Színházának tagja volt.[2] Azóta több színházban és produkcióban is szerepel. Sokat foglalkoztatott szinkronszínész is.[3][4] Horst Fuchs, német televíziós személyiség leggyakoribb szinkronhangja.[5]

Filmes és televíziós szerepei


Hivatkozások


  1. Jegy.hu - Bodrogi Attila (magyar nyelven). Jegy.hu. (Hozzáférés: 2019. február 3.)
  2. Önéletrajz . Bodrogi Attila honlapja. (Hozzáférés: 2019. február 3.)
  3. Magyarszinkron . www.magyarszinkron.hu. (Hozzáférés: 2019. február 3.)
  4. Bodrogi Attila - adatlap - ISzDb . iszdb.hu. (Hozzáférés: 2019. február 3.)
  5. (2018. szeptember 14.) „Horst Fuchs ” (hu nyelven). Wikipédia.
  • Filmművészetportál • összefoglaló, színes tartalomajánló lapKategóriák: Magyar színészek | Élő személyek | 1973-ban született személyek | Magyar szinkronszínészek | Budapesten született személyek


Dátum: 30.08.2020 09:45:32 CEST

Eredet: Wikipedia (Szerzői [Laptörténet])    Licenc: CC-by-sa-3.0

Változtatások: Az összes képet és a hozzájuk kapcsolódó legtöbb látványelemet eltávolítottuk. Néhány ikont a FontAwesome-Icons váltotta fel. Néhány sablont eltávolítottak (például „a cikk kibővítéséhez szükséges”) vagy hozzárendelte (mint például „hatjegyek”). A CSS osztályokat vagy eltávolították, vagy harmonizálták.
A Wikipedia-tól olyan linkeket, amelyek nem vezetnek cikkhez vagy kategóriához (mint például a „Redlinks”, „a szerkesztési oldalra mutató linkek”, „a portálok linkjei”), eltávolították. Minden külső linkhez tartozik egy további FontAwesome-Icon. Néhány apró változtatás mellett a médiatartályt, a térképeket, a navigációs dobozokat, a beszélt verziókat és a geomikroformátumokat eltávolítottuk.

Felhívjuk figyelmét: Mivel az adott tartalmat az adott időpontban automatikusan a Wikipedia veszi, a kézi ellenőrzés volt és nem lehetséges. Ezért a nowiki.org nem garantálja a megszerzett tartalom pontosságát és aktualitását. Ha van olyan információ, amely pillanatnyilag hibás, vagy pontatlan a képernyő, akkor nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk: email.
Lásd még: Om oss & Adatvédelmi irányelvek.