Charley Boorman - huwiki.org

Charley BoormanCharley Boorman
Charley Boorman 2008-ban
Életrajzi adatok
Születési név Charley Boorman
Született 1966augusztus 23. (54 éves)
London, Anglia
Házastársa Olivia (1990 - napjainkig)
Pályafutása
Iskolái Sibford School
Aktív évek 1972

Charley Boorman weboldala
Charley Boorman IMDb-adatlapja
PORT.hu-adatlap
A Wikimédia Commons tartalmaz Charley Boorman témájú médiaállományokat.

Charley Boorman [ˈtʃɑrli ˈbʊərmən] (London, 1966. augusztus 23. –) angol színész, John Boorman filmrendező fia.

Tartalomjegyzék

Karrierje


Édesapjának köszönhetően, már gyermekként filmszerepeket kapott, első filmje a Gyilkos túra 1972-ben. Később a szintén édesapja által rendezett Excalibur, majd a Smaragderdő című filmben is szerepelt. 2004-ben, barátjával Ewan McGregorral Londonból indulva Európán és Szibérián át motorral eljutott New Yorkig, erről Hosszú motorozás címen készült televíziós műsor. 2006-ban Charley részt vett a Dakar-ralin, melyet a Race To Dakar nevű műsor követett végig. Ezt követte a Hosszú motorozás lefelé mely Ewannel megtett, Londontól Fokvárosig tartó útját mutatja be.

Filmográfia


Kötetei magyarul


Külső hivatkozások

Kategóriák: Angol színészek | Angol utazók, felfedezők | 1966-ban született személyek | Élő személyek


Dátum: 30.08.2020 09:23:19 CEST

Eredet: Wikipedia (Szerzői [Laptörténet])    Licenc: CC-by-sa-3.0

Változtatások: Az összes képet és a hozzájuk kapcsolódó legtöbb látványelemet eltávolítottuk. Néhány ikont a FontAwesome-Icons váltotta fel. Néhány sablont eltávolítottak (például „a cikk kibővítéséhez szükséges”) vagy hozzárendelte (mint például „hatjegyek”). A CSS osztályokat vagy eltávolították, vagy harmonizálták.
A Wikipedia-tól olyan linkeket, amelyek nem vezetnek cikkhez vagy kategóriához (mint például a „Redlinks”, „a szerkesztési oldalra mutató linkek”, „a portálok linkjei”), eltávolították. Minden külső linkhez tartozik egy további FontAwesome-Icon. Néhány apró változtatás mellett a médiatartályt, a térképeket, a navigációs dobozokat, a beszélt verziókat és a geomikroformátumokat eltávolítottuk.

Felhívjuk figyelmét: Mivel az adott tartalmat az adott időpontban automatikusan a Wikipedia veszi, a kézi ellenőrzés volt és nem lehetséges. Ezért a nowiki.org nem garantálja a megszerzett tartalom pontosságát és aktualitását. Ha van olyan információ, amely pillanatnyilag hibás, vagy pontatlan a képernyő, akkor nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk: email.
Lásd még: Om oss & Adatvédelmi irányelvek.