Culture Club - huwiki.org

Culture ClubCulture Club
Információk
Eredet  Egyesült Királyság
Alapítva 1981
Aktív évek 1981 – 1986,
1998 – 2002,
2011–
Műfaj new wave, pop, reggae
Kiadó Virgin Records
Tagok
Boy George
Roy Hay
Mikey Craig
Jon Moss

A Culture Club weboldala
A Wikimédia Commons tartalmaz Culture Club témájú médiaállományokat.

A Culture Club egy angol new wave együttes Londonból. Az együttest 1981-ben alapította Boy George. Egyik legnagyobb sikert hozó albumuk az 1983-ban megjelent Colour by Numbers, amely szerepel az 1001 lemez, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz című könyvben. Legismertebb daluk a "Karma Chameleon".

Diszkográfia


Források


Fordítás


  • Könnyűzenei portál • összefoglaló, színes tartalomajánló lapKategóriák: Brit könnyűzenei együttesek | 1981-ben alakult együttesek


Dátum: 31.08.2020 11:35:18 CEST

Eredet: Wikipedia (Szerzői [Laptörténet])    Licenc: CC-by-sa-3.0

Változtatások: Az összes képet és a hozzájuk kapcsolódó legtöbb látványelemet eltávolítottuk. Néhány ikont a FontAwesome-Icons váltotta fel. Néhány sablont eltávolítottak (például „a cikk kibővítéséhez szükséges”) vagy hozzárendelte (mint például „hatjegyek”). A CSS osztályokat vagy eltávolították, vagy harmonizálták.
A Wikipedia-tól olyan linkeket, amelyek nem vezetnek cikkhez vagy kategóriához (mint például a „Redlinks”, „a szerkesztési oldalra mutató linkek”, „a portálok linkjei”), eltávolították. Minden külső linkhez tartozik egy további FontAwesome-Icon. Néhány apró változtatás mellett a médiatartályt, a térképeket, a navigációs dobozokat, a beszélt verziókat és a geomikroformátumokat eltávolítottuk.

Felhívjuk figyelmét: Mivel az adott tartalmat az adott időpontban automatikusan a Wikipedia veszi, a kézi ellenőrzés volt és nem lehetséges. Ezért a nowiki.org nem garantálja a megszerzett tartalom pontosságát és aktualitását. Ha van olyan információ, amely pillanatnyilag hibás, vagy pontatlan a képernyő, akkor nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk: email.
Lásd még: Om oss & Adatvédelmi irányelvek.