DA D a latin ábécé negyedik, a magyar ábécé hatodik betűje.

Tartalomjegyzék

Karakterkódolás


Karakterkészlet Kisbetű (d) Nagybetű (D)
ASCII 100 68
bináris ASCII 01100100 01000100
EBCDIC 132 196
bináris EBCDIC 10000100 11000100
Unicode U+0064 U+0044
HTML/XML d D

Jelentései


Fizika

Kémia

Közgazdaságtan

Matematika

Orvostudomány

Számítástechnika

Történelem

Zene

Egyéb

A Wikimédia Commons tartalmaz D témájú médiaállományokat.
  • Írásportál • összefoglaló, színes tartalomajánló lapKategóriák: Latin betűk


Dátum: 27.03.2021 09:05:19 CET

Eredet: Wikipedia (Szerzői [Laptörténet])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

Változtatások: Az összes képet és a hozzájuk kapcsolódó legtöbb látványelemet eltávolítottuk. Néhány ikont a FontAwesome-Icons váltotta fel. Néhány sablont eltávolítottak (például „a cikk kibővítéséhez szükséges”) vagy hozzárendelte (mint például „hatjegyek”). A CSS osztályokat vagy eltávolították, vagy harmonizálták.
A Wikipedia-tól olyan linkeket, amelyek nem vezetnek cikkhez vagy kategóriához (mint például a „Redlinks”, „a szerkesztési oldalra mutató linkek”, „a portálok linkjei”), eltávolították. Minden külső linkhez tartozik egy további FontAwesome-Icon. Néhány apró változtatás mellett a médiatartályt, a térképeket, a navigációs dobozokat, a beszélt verziókat és a geomikroformátumokat eltávolítottuk.

Felhívjuk figyelmét: Mivel az adott tartalmat az adott időpontban automatikusan a Wikipedia veszi, a kézi ellenőrzés volt és nem lehetséges. Ezért a nowiki.org nem garantálja a megszerzett tartalom pontosságát és aktualitását. Ha van olyan információ, amely pillanatnyilag hibás, vagy pontatlan a képernyő, akkor nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk: email.
Lásd még: Jogi nyilatkozat & Adatvédelmi irányelvek.