David Bradley - huwiki.org

David BradleyNem tévesztendő össze David Bradley filmrendezővel.
David Bradley
Életrajzi adatok
Születési név David John Bradley
Született 1942április 17. (78 éves)
York, Yorkshire
 Egyesült Királyság
Pályafutása
Iskolái
Aktív évek 1971 – napjainkig
Műfajok Shakespearean comedy
További díjakLaurence Olivier-díj (1991)

David Bradley IMDb-adatlapja
PORT.hu-adatlap
A Wikimédia Commons tartalmaz David Bradley témájú médiaállományokat.

David John Bradley (1942. április 17.)[1] angol színész és komikus.

Filmszerepei


Jegyzetek


  1. David Bradley (1942) Színész (magyar nyelven). filmadatbazis.hu. [2013. október 29-i dátummal az eredetiből archiválva]. (Hozzáférés: 2013. október 28.)

További információk

Kategóriák: Angol színészek | 1942-ben született személyek | Élő személyek


Dátum: 29.08.2020 07:01:13 CEST

Eredet: Wikipedia (Szerzői [Laptörténet])    Licenc: CC-by-sa-3.0

Változtatások: Az összes képet és a hozzájuk kapcsolódó legtöbb látványelemet eltávolítottuk. Néhány ikont a FontAwesome-Icons váltotta fel. Néhány sablont eltávolítottak (például „a cikk kibővítéséhez szükséges”) vagy hozzárendelte (mint például „hatjegyek”). A CSS osztályokat vagy eltávolították, vagy harmonizálták.
A Wikipedia-tól olyan linkeket, amelyek nem vezetnek cikkhez vagy kategóriához (mint például a „Redlinks”, „a szerkesztési oldalra mutató linkek”, „a portálok linkjei”), eltávolították. Minden külső linkhez tartozik egy további FontAwesome-Icon. Néhány apró változtatás mellett a médiatartályt, a térképeket, a navigációs dobozokat, a beszélt verziókat és a geomikroformátumokat eltávolítottuk.

Felhívjuk figyelmét: Mivel az adott tartalmat az adott időpontban automatikusan a Wikipedia veszi, a kézi ellenőrzés volt és nem lehetséges. Ezért a nowiki.org nem garantálja a megszerzett tartalom pontosságát és aktualitását. Ha van olyan információ, amely pillanatnyilag hibás, vagy pontatlan a képernyő, akkor nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk: email.
Lásd még: Om oss & Adatvédelmi irányelvek.