Fórum Hungary - huwiki.org

Fórum HungaryA Fórum Hungary Filmforgalmazó Kft. a Cinema City International magyarországi leányvállalata. Tevékenységét tekintve mozifilmeket forgalmaz. Fő partnere a Walt Disney, 20th Century Fox, Metro-Goldwyn-Mayer, Hollywood Pictures, Touchstone és Miramax filmek nemzetközi forgalmazója, a Buena Vista International (BVI). Továbbmenőleg a Fórum forgalmazza Magyarországon a Spyglass Entertainment és kisebb, független stúdiók filmjeit. A cég 2005 júliusában debütált a Mr. és Mrs. Smith című filmmel.

Külső hivatkozások

Kategóriák: Filmipari cégek | Magyarországi cégek


Dátum: 24.01.2021 01:23:50 CET

Eredet: Wikipedia (Szerzői [Laptörténet])    Licenc: CC-by-sa-3.0

Változtatások: Az összes képet és a hozzájuk kapcsolódó legtöbb látványelemet eltávolítottuk. Néhány ikont a FontAwesome-Icons váltotta fel. Néhány sablont eltávolítottak (például „a cikk kibővítéséhez szükséges”) vagy hozzárendelte (mint például „hatjegyek”). A CSS osztályokat vagy eltávolították, vagy harmonizálták.
A Wikipedia-tól olyan linkeket, amelyek nem vezetnek cikkhez vagy kategóriához (mint például a „Redlinks”, „a szerkesztési oldalra mutató linkek”, „a portálok linkjei”), eltávolították. Minden külső linkhez tartozik egy további FontAwesome-Icon. Néhány apró változtatás mellett a médiatartályt, a térképeket, a navigációs dobozokat, a beszélt verziókat és a geomikroformátumokat eltávolítottuk.

Felhívjuk figyelmét: Mivel az adott tartalmat az adott időpontban automatikusan a Wikipedia veszi, a kézi ellenőrzés volt és nem lehetséges. Ezért a nowiki.org nem garantálja a megszerzett tartalom pontosságát és aktualitását. Ha van olyan információ, amely pillanatnyilag hibás, vagy pontatlan a képernyő, akkor nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk: email.
Lásd még: Om oss & Adatvédelmi irányelvek.