Fleur Bennett - huwiki.org

Fleur BennettFleur Allison Bennett
Életrajzi adatok
Születési név Fleur Allison Bennett
Született 1970június 18. (50 éves)
St. Ives, Cornwall, Egyesült Királyság
Pályafutása
Iskolái Guildhall School of Music and Drama
Aktív évek 1992-től
Híres szerepei Mavis (Haszonlesők)

Fleur Bennett IMDb-adatlapja

Fleur Allison Bennett (St. Ives, Cornwall, Anglia, 1970. június 18.) brit színésznő.

Fleur Bennett 1970. június 18-án született a cornwalli St. Ives-ben. Gyerekkorában Flower-nak vagy Fleurpops-nak szólították.[1] Szülővárosa gimnáziumába járt, majd a Camborne Főiskolába járt. Első színházi tapasztalatát a crouch hill-i (londoni) Mountview Színművészeti Iskolában szerezte. Emellett a londoni Guildhall Drámaiskolába is járt.

Fleur a Foglalkoznak már önnel? című sorozat spin-offjában, a Haszonlesőkben futott be, melyben 1992 és 1993 között szerepelt Mavis Mauterd szerepében. A sorozat után az 1994-es Nelson oszlopában (Nelson's Column) játszott, majd 1995-ben a Cracker-ben. 1997-ben Laura Forester szerepét alakította a Rag Nymph című mini-sorozatban. 1997 és 1999 között Belinda Rhodes szerepében lehetett látni a Family Affairs című sorozatban. 1998-ban a Heartbeat című sorozatban vendégszerepelt. Az elmúlt években főképp csak vendégszereplőként tűnt fel a képernyőn: 2001-ben a Kisvárosi gyilkosságok (Midsomer Murders) című sorozatban, 2002-ben a Casualty-ban és 2005-ben a Down to Earth-ben.

Hivatkozások


Jegyzetek


  1. Archivált másolat . [2009. április 4-i dátummal az eredetiből archiválva]. (Hozzáférés: 2009. január 15.)Kategóriák: Angol színészek | Brit nők | 1970-ben született személyek | Élő személyek


Dátum: 30.08.2020 06:19:35 CEST

Eredet: Wikipedia (Szerzői [Laptörténet])    Licenc: CC-by-sa-3.0

Változtatások: Az összes képet és a hozzájuk kapcsolódó legtöbb látványelemet eltávolítottuk. Néhány ikont a FontAwesome-Icons váltotta fel. Néhány sablont eltávolítottak (például „a cikk kibővítéséhez szükséges”) vagy hozzárendelte (mint például „hatjegyek”). A CSS osztályokat vagy eltávolították, vagy harmonizálták.
A Wikipedia-tól olyan linkeket, amelyek nem vezetnek cikkhez vagy kategóriához (mint például a „Redlinks”, „a szerkesztési oldalra mutató linkek”, „a portálok linkjei”), eltávolították. Minden külső linkhez tartozik egy további FontAwesome-Icon. Néhány apró változtatás mellett a médiatartályt, a térképeket, a navigációs dobozokat, a beszélt verziókat és a geomikroformátumokat eltávolítottuk.

Felhívjuk figyelmét: Mivel az adott tartalmat az adott időpontban automatikusan a Wikipedia veszi, a kézi ellenőrzés volt és nem lehetséges. Ezért a nowiki.org nem garantálja a megszerzett tartalom pontosságát és aktualitását. Ha van olyan információ, amely pillanatnyilag hibás, vagy pontatlan a képernyő, akkor nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk: email.
Lásd még: Om oss & Adatvédelmi irányelvek.