Golden Globe-díj a legjobb filmdrámánakA legjobb filmdrámának járó Golden Globe-díjat 1944 óta ítéli oda a Hollywoodi Külföldi Tudósítók Szövetsége.

Tartalomjegyzék

Díjazottak és jelöltek


A díjazottak félkövérrel vannak jelölve.

2020-as évek

2010-es évek

2000-es évek

1990-es évek

1980-as évek

1970-es évek

1960-as évek

1950-es évek

1940-es évek

Hivatkozások


  1. The 13th Annual Golden Globe Awards (1956) . Hollywood Foreign Press Association. [2007. június 7-i dátummal az eredetiből archiválva]. (Hozzáférés: 2007. június 26.) A jelöltek nincsenek feltüntetve.

Források


  • Filmművészetportál • összefoglaló, színes tartalomajánló lapKategóriák: Golden Globe-díj


Dátum: 01.04.2021 07:23:15 CEST

Eredet: Wikipedia (Szerzői [Laptörténet])    Lizenz: CC-by-sa-3.0

Változtatások: Az összes képet és a hozzájuk kapcsolódó legtöbb látványelemet eltávolítottuk. Néhány ikont a FontAwesome-Icons váltotta fel. Néhány sablont eltávolítottak (például „a cikk kibővítéséhez szükséges”) vagy hozzárendelte (mint például „hatjegyek”). A CSS osztályokat vagy eltávolították, vagy harmonizálták.
A Wikipedia-tól olyan linkeket, amelyek nem vezetnek cikkhez vagy kategóriához (mint például a „Redlinks”, „a szerkesztési oldalra mutató linkek”, „a portálok linkjei”), eltávolították. Minden külső linkhez tartozik egy további FontAwesome-Icon. Néhány apró változtatás mellett a médiatartályt, a térképeket, a navigációs dobozokat, a beszélt verziókat és a geomikroformátumokat eltávolítottuk.

Felhívjuk figyelmét: Mivel az adott tartalmat az adott időpontban automatikusan a Wikipedia veszi, a kézi ellenőrzés volt és nem lehetséges. Ezért a nowiki.org nem garantálja a megszerzett tartalom pontosságát és aktualitását. Ha van olyan információ, amely pillanatnyilag hibás, vagy pontatlan a képernyő, akkor nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk: email.
Lásd még: Jogi nyilatkozat & Adatvédelmi irányelvek.