Három GyűrűA Hatalom Gyűrűi közül a három volt a legtisztább és a legnemesebb, mivel ezt Celebrimbor Szauron segítsége nélkül kovácsolta. Ő ezeket a tündék legbölcsebbjeinek adta.

A három gyűrű mindvégig titokban volt még a tündék és még Szauron szemei elől is, hollétükről csak a viselőik tudtak, ám érezhető volt a közelükben a biztonság. A harmadkor végével a Három Gyűrű Ideje lejár és a gyűrűk őrzői elhajóznak nyugatra, hiszen küldetésük beteljesült.

  • Középfölde-portál • összefoglaló, színes tartalomajánló lapKategóriák: Középfölde


Dátum: 02.04.2021 09:16:35 CEST

Eredet: Wikipedia (Szerzői [Laptörténet])    Lizenz: CC-by-sa-3.0

Változtatások: Az összes képet és a hozzájuk kapcsolódó legtöbb látványelemet eltávolítottuk. Néhány ikont a FontAwesome-Icons váltotta fel. Néhány sablont eltávolítottak (például „a cikk kibővítéséhez szükséges”) vagy hozzárendelte (mint például „hatjegyek”). A CSS osztályokat vagy eltávolították, vagy harmonizálták.
A Wikipedia-tól olyan linkeket, amelyek nem vezetnek cikkhez vagy kategóriához (mint például a „Redlinks”, „a szerkesztési oldalra mutató linkek”, „a portálok linkjei”), eltávolították. Minden külső linkhez tartozik egy további FontAwesome-Icon. Néhány apró változtatás mellett a médiatartályt, a térképeket, a navigációs dobozokat, a beszélt verziókat és a geomikroformátumokat eltávolítottuk.

Felhívjuk figyelmét: Mivel az adott tartalmat az adott időpontban automatikusan a Wikipedia veszi, a kézi ellenőrzés volt és nem lehetséges. Ezért a nowiki.org nem garantálja a megszerzett tartalom pontosságát és aktualitását. Ha van olyan információ, amely pillanatnyilag hibás, vagy pontatlan a képernyő, akkor nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk: email.
Lásd még: Jogi nyilatkozat & Adatvédelmi irányelvek.