Indamedia csoportAz Indamedia csoport egy online kiadványokkal és online üzlettel foglalkozó cégcsoport.

Tartalomjegyzék

Története


Elődje a Közép Európai Média és Kiadó Zrt. (CEMP), illetve a CEMP SH Kft., majd a 2016. októberben alakult CEMP-X online Zrt. volt (amibe fokozatosan átkerültek a CEMP cégei), mely cég többek között az Index.hu Zrt.-nek is tulajdonosa volt.

A céget 2018 szeptemberében Spéder Zoltán addigi tulajdonos eladta Ziegler Gábor és Oltyán József vállalkozóknak.

2018 novemberében a cég átalakult Indamedia Network Zrt.-vé, mely a kiadóvállalatot, illetve Indamedia Sales Kft.-vé, mely a hirdetési felületeket értékesítő cégtevékenységet foglalta magában. A tulajdonosok továbbra is Ziegler és Oltyán maradtak.

2020 márciusában Vaszily Miklós megvásárolta Oltyán 50%-os tulajdonrészét.

2020. június 21-én az Index.hu szerkesztősége egy független értesítő oldalán jelezte, hogy a szerkesztőség függetlensége veszélyben van, aminek alapja a kiadvány hirdetési felületeit kizárólagosan értékesítő Indamedia általi befolyás lehet.[1]

Tagjai


Ismert márkák


Az alábbi márkák vannak vagy a cég tulajdonában, vagy azok teljes hirdetési felületeit kezelik:

Jegyzetek


  1. Dániel, Rényi Pál: Veszélybe került az Index függetlensége, a szerkesztőség tiltakozik a támadás ellen . 444, 2020. június 21. (Hozzáférés: 2020. június 22.)

Források

Kategóriák: Magyarországi cégek


Dátum: 31.03.2021 08:23:27 CEST

Eredet: Wikipedia (Szerzői [Laptörténet])    Lizenz: CC-by-sa-3.0

Változtatások: Az összes képet és a hozzájuk kapcsolódó legtöbb látványelemet eltávolítottuk. Néhány ikont a FontAwesome-Icons váltotta fel. Néhány sablont eltávolítottak (például „a cikk kibővítéséhez szükséges”) vagy hozzárendelte (mint például „hatjegyek”). A CSS osztályokat vagy eltávolították, vagy harmonizálták.
A Wikipedia-tól olyan linkeket, amelyek nem vezetnek cikkhez vagy kategóriához (mint például a „Redlinks”, „a szerkesztési oldalra mutató linkek”, „a portálok linkjei”), eltávolították. Minden külső linkhez tartozik egy további FontAwesome-Icon. Néhány apró változtatás mellett a médiatartályt, a térképeket, a navigációs dobozokat, a beszélt verziókat és a geomikroformátumokat eltávolítottuk.

Felhívjuk figyelmét: Mivel az adott tartalmat az adott időpontban automatikusan a Wikipedia veszi, a kézi ellenőrzés volt és nem lehetséges. Ezért a nowiki.org nem garantálja a megszerzett tartalom pontosságát és aktualitását. Ha van olyan információ, amely pillanatnyilag hibás, vagy pontatlan a képernyő, akkor nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk: email.
Lásd még: Jogi nyilatkozat & Adatvédelmi irányelvek.