Laura Howard - huwiki.org

Laura HowardLaura Howard
Életrajzi adatok
Születési név Laura Simmons
Született 1977 (42-43 éves)
Chiswick, London,
 Egyesült Királyság
Pályafutása
Aktív évek 1992-től

Laura Howard weboldala
Laura Howard IMDb-adatlapja
PORT.hu-adatlap

Laura Howard (* 1977) angol színésznő. Legismertebb alakítása Cully Barnaby szerepe volt a Kisvárosi gyilkosságok című sorozatban.

A londoni Chiswick-ben született 1977-ben Laura Simmons néven.[1] Első szerepét 1992-ben játszotta, a BBC egyik vígjátékban, a So Haunt Me-ben alakította Tammy Rokeby szerepét, majd a Eskimo Day-ben szerepelt. A Kisvárosi gyilkosságok mellett olyan angol sorozatokban szerepelt még, mint a Dokik, a The Bill, a Soldier Soldier és a Casuality.

Hivatkozások


Jegyzetek


  1. Archivált másolat . [2008. augusztus 20-i dátummal az eredetiből archiválva]. (Hozzáférés: 2008. augusztus 25.)Kategóriák: Angol színészek | 1977-ben született személyek | Angol nők | Kisvárosi gyilkosságok | Élő személyek


Dátum: 30.08.2020 07:03:51 CEST

Eredet: Wikipedia (Szerzői [Laptörténet])    Licenc: CC-by-sa-3.0

Változtatások: Az összes képet és a hozzájuk kapcsolódó legtöbb látványelemet eltávolítottuk. Néhány ikont a FontAwesome-Icons váltotta fel. Néhány sablont eltávolítottak (például „a cikk kibővítéséhez szükséges”) vagy hozzárendelte (mint például „hatjegyek”). A CSS osztályokat vagy eltávolították, vagy harmonizálták.
A Wikipedia-tól olyan linkeket, amelyek nem vezetnek cikkhez vagy kategóriához (mint például a „Redlinks”, „a szerkesztési oldalra mutató linkek”, „a portálok linkjei”), eltávolították. Minden külső linkhez tartozik egy további FontAwesome-Icon. Néhány apró változtatás mellett a médiatartályt, a térképeket, a navigációs dobozokat, a beszélt verziókat és a geomikroformátumokat eltávolítottuk.

Felhívjuk figyelmét: Mivel az adott tartalmat az adott időpontban automatikusan a Wikipedia veszi, a kézi ellenőrzés volt és nem lehetséges. Ezért a nowiki.org nem garantálja a megszerzett tartalom pontosságát és aktualitását. Ha van olyan információ, amely pillanatnyilag hibás, vagy pontatlan a képernyő, akkor nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk: email.
Lásd még: Om oss & Adatvédelmi irányelvek.