Mark Williams (színész) - huwiki.org

Mark Williams (színész)Mark Williams
Életrajzi adatok
Született 1959. június 17. (61 éves)
Loughborough, Leicestershire
Pályafutása
Iskolái Brasenose College
Aktív évek 1996 – napjainkig

Mark Williams IMDb-adatlapja
PORT.hu-adatlap
A Wikimédia Commons tartalmaz Mark Williams témájú médiaállományokat.

Mark Williams (Loughborough, 1959. június 17. –) angol színész, komikus, forgatókönyvíró. Legismertebb szerepe a Harry Potter sorozatban Arthur Weasley megformálása.

Filmjei


Források


  • Filmművészetportál • összefoglaló, színes tartalomajánló lapKategóriák: Angol színészek | 1959-ben született személyek | Élő személyek | Angol forgatókönyvírók


Dátum: 29.08.2020 06:45:25 CEST

Eredet: Wikipedia (Szerzői [Laptörténet])    Licenc: CC-by-sa-3.0

Változtatások: Az összes képet és a hozzájuk kapcsolódó legtöbb látványelemet eltávolítottuk. Néhány ikont a FontAwesome-Icons váltotta fel. Néhány sablont eltávolítottak (például „a cikk kibővítéséhez szükséges”) vagy hozzárendelte (mint például „hatjegyek”). A CSS osztályokat vagy eltávolították, vagy harmonizálták.
A Wikipedia-tól olyan linkeket, amelyek nem vezetnek cikkhez vagy kategóriához (mint például a „Redlinks”, „a szerkesztési oldalra mutató linkek”, „a portálok linkjei”), eltávolították. Minden külső linkhez tartozik egy további FontAwesome-Icon. Néhány apró változtatás mellett a médiatartályt, a térképeket, a navigációs dobozokat, a beszélt verziókat és a geomikroformátumokat eltávolítottuk.

Felhívjuk figyelmét: Mivel az adott tartalmat az adott időpontban automatikusan a Wikipedia veszi, a kézi ellenőrzés volt és nem lehetséges. Ezért a nowiki.org nem garantálja a megszerzett tartalom pontosságát és aktualitását. Ha van olyan információ, amely pillanatnyilag hibás, vagy pontatlan a képernyő, akkor nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk: email.
Lásd még: Om oss & Adatvédelmi irányelvek.