Miranda Richardson - huwiki.org

Miranda RichardsonMiranda Richardson
Életrajzi adatok
Születési név Miranda Jane Richardson
Született 1958március 3. (62 éves)
Southport, Merseyside (Lancashire grófság, Egyesült Királyság),
Pályafutása
Iskolái Bristol Old Vic Theatre School
Aktív évek 1981 – napjainkig
Díjai
További díjakSant Jordi-díj
Legjobb külföldi színésznő
Pók (2003)

Miranda Richardson weboldala
Miranda Richardson IMDb-adatlapja
PORT.hu-adatlap
A Wikimédia Commons tartalmaz Miranda Richardson témájú médiaállományokat.

Miranda Jane Richardson (* Southport, Merseyside, Lancashire grófság, Egyesült Királyság, 1958. március 3.) kétszeres Golden Globe díjas angol színésznő.

Tartalomjegyzék

Élete


Filmjei


Díjai és jelölései


Külső hivatkozások


  • Filmművészet-portál • összefoglaló, színes tartalomajánló lapKategóriák: Angol színészek | Fekete Vipera | Golden Globe-díjasok | BAFTA-díjasok | 1958-ban született személyek | Angol nők | Élő személyek


Dátum: 29.08.2020 06:44:15 CEST

Eredet: Wikipedia (Szerzői [Laptörténet])    Licenc: CC-by-sa-3.0

Változtatások: Az összes képet és a hozzájuk kapcsolódó legtöbb látványelemet eltávolítottuk. Néhány ikont a FontAwesome-Icons váltotta fel. Néhány sablont eltávolítottak (például „a cikk kibővítéséhez szükséges”) vagy hozzárendelte (mint például „hatjegyek”). A CSS osztályokat vagy eltávolították, vagy harmonizálták.
A Wikipedia-tól olyan linkeket, amelyek nem vezetnek cikkhez vagy kategóriához (mint például a „Redlinks”, „a szerkesztési oldalra mutató linkek”, „a portálok linkjei”), eltávolították. Minden külső linkhez tartozik egy további FontAwesome-Icon. Néhány apró változtatás mellett a médiatartályt, a térképeket, a navigációs dobozokat, a beszélt verziókat és a geomikroformátumokat eltávolítottuk.

Felhívjuk figyelmét: Mivel az adott tartalmat az adott időpontban automatikusan a Wikipedia veszi, a kézi ellenőrzés volt és nem lehetséges. Ezért a nowiki.org nem garantálja a megszerzett tartalom pontosságát és aktualitását. Ha van olyan információ, amely pillanatnyilag hibás, vagy pontatlan a képernyő, akkor nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk: email.
Lásd még: Om oss & Adatvédelmi irányelvek.