Mortal Kombat 2. – A második menetMortal Kombat 2. – A második menet
(Mortal Kombat: Annihilation)
1997-es amerikai film
Rendező John R. Leonetti
Producer Lawrence Kasanoff
AlapműJoshua Wexler, John Tobias, Lawrence Kasanoff
Műfaj
Forgatókönyvíró Brent V. Friedman, Bryce Zabel
Főszerepben Robin Shou
Talisa Soto
James Remar
Sandra Hess
Lynn Williams
Brian Thompson
Zene George S. Clinton
Operatőr Matthew F. Leonetti
Vágó Peck Prior
Jelmeztervező Jennifer L. Parsons
Díszlettervező Charles Wood
Gyártás
Gyártó New Line Cinema
Ország USA
Nyelv angol
Forgatási helyszín Thaiföld
Játékidő 90 perc
Képarány 1,85:1
Forgalmazás
Forgalmazó New Line Cinema
Bemutató1997. november 21. (Amerikai Egyesült Államok)[2][3][4]
Korhatár
Bevétel $51 376 861[1]
Kronológia
ElőzőMortal Kombat (1995)
Kapcsolódó műsor Mortal Kombat: Conquest
További információk

A Mortal Kombat 2. – A második menet, eredeti címén Mortal Kombat: Annihilation című amerikai fantasztikus kalandfilm 1997-ben került a mozikba.

Tartalomjegyzék

Stáb


Az első résszel ellentétben nem Paul W.S. Anderson készítette, hanem John R. Leonetti. Rayden, a viharlord szerepét Christopher Lambert helyett James Remar alakította. Linden Ashby (Johnny Cage szerepében) helyett Chris Conrad játszott. Visszatért Keith Cooke, aki ez esetben nem Reptile-t, hanem Sub-zerót és Scorpiont alakította.

Kritikai fogadtatás


A kritikusok rosszul fogadták a filmet, a Rotten Tomatoes 28 kritikusa összesítve 7%-ra értékelte a filmet,[5] míg a Metacritic 100 pontból 11-re értékelte az alkotást.[6]

Jegyzetek


További információk


  • Filmművészetportál • összefoglaló, színes tartalomajánló lapKategóriák: 1997 filmjei | New Line Cinema-filmek | Amerikai akciófilmek | Amerikai harcművészeti filmek | Amerikai fantasyfilmek | Flamex-filmek | Videójáték adaptációk


Dátum: 02.04.2021 08:04:19 CEST

Eredet: Wikipedia (Szerzői [Laptörténet])    Lizenz: CC-by-sa-3.0

Változtatások: Az összes képet és a hozzájuk kapcsolódó legtöbb látványelemet eltávolítottuk. Néhány ikont a FontAwesome-Icons váltotta fel. Néhány sablont eltávolítottak (például „a cikk kibővítéséhez szükséges”) vagy hozzárendelte (mint például „hatjegyek”). A CSS osztályokat vagy eltávolították, vagy harmonizálták.
A Wikipedia-tól olyan linkeket, amelyek nem vezetnek cikkhez vagy kategóriához (mint például a „Redlinks”, „a szerkesztési oldalra mutató linkek”, „a portálok linkjei”), eltávolították. Minden külső linkhez tartozik egy további FontAwesome-Icon. Néhány apró változtatás mellett a médiatartályt, a térképeket, a navigációs dobozokat, a beszélt verziókat és a geomikroformátumokat eltávolítottuk.

Felhívjuk figyelmét: Mivel az adott tartalmat az adott időpontban automatikusan a Wikipedia veszi, a kézi ellenőrzés volt és nem lehetséges. Ezért a nowiki.org nem garantálja a megszerzett tartalom pontosságát és aktualitását. Ha van olyan információ, amely pillanatnyilag hibás, vagy pontatlan a képernyő, akkor nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk: email.
Lásd még: Jogi nyilatkozat & Adatvédelmi irányelvek.