Parminder Nagra - huwiki.org

Parminder NagraParminder Nagra
Életrajzi adatok
Születési név Parminder Kaur Nagra
Született 1975október 5. (44 éves)
Leicester, Leicestershire,
Házastársa James Stenson (2009–)
Pályafutása
Aktív évek 1994 – napjainkig
Híres szerepei Dr. Neela Rasgotra
Vészhelyzet

Parminder Nagra IMDb-adatlapja
PORT.hu-adatlap
A Wikimédia Commons tartalmaz Parminder Nagra témájú médiaállományokat.

Parminder Kaur Nagra (Leicester, Leicestershire, Anglia, 1975. október 5. –) angol-indiai színésznő. Legismertebb szerepe Neela Rasgotra doktor a Vészhelyzetben. Legelső filmje a Csavard be, mint Beckham volt, ekkor figyeltek fel a tehetségére.

Tartalomjegyzék

Élete


Parminder Kaur Nagra Leicester-ben született Sukha és Nashuter Nagra gyermekeként. A szülei a 60-as években emigráltak Angliába, ezért Parminder ott nőtt fel. Két fiútestvére és egy lánytestvére van. Legjobb barátnője Maura Tierney, aki szintén játszik a Vészhelyzet című sorozatban. Parminder 2009. január 17-én összeházasodott James Stensonnal. 2009. május 19-én megszületett első gyermeke, Kai David Singh Stenson.

Filmográfia


Év Cím Eredeti cím Szerep
2008 Batman: Gotham lovagja Batman: Gotham Knight Cassandra hangja
2006 Álmaim élete In Your Dreams Charlie
2004 Elátkozott Ella Ella Enchanted Areida
20032009 Vészhelyzet E.R. Neela Rasgotra
2002 Csavard be, mint Beckham Bend It Like Beckham Jess Bhamra

Díjak, elismerések


Források

Kategóriák: 1975-ben született személyek | Élő személyek | Angol színészek | Indiai színészek | Indiai nők


Dátum: 30.08.2020 07:34:04 CEST

Eredet: Wikipedia (Szerzői [Laptörténet])    Licenc: CC-by-sa-3.0

Változtatások: Az összes képet és a hozzájuk kapcsolódó legtöbb látványelemet eltávolítottuk. Néhány ikont a FontAwesome-Icons váltotta fel. Néhány sablont eltávolítottak (például „a cikk kibővítéséhez szükséges”) vagy hozzárendelte (mint például „hatjegyek”). A CSS osztályokat vagy eltávolították, vagy harmonizálták.
A Wikipedia-tól olyan linkeket, amelyek nem vezetnek cikkhez vagy kategóriához (mint például a „Redlinks”, „a szerkesztési oldalra mutató linkek”, „a portálok linkjei”), eltávolították. Minden külső linkhez tartozik egy további FontAwesome-Icon. Néhány apró változtatás mellett a médiatartályt, a térképeket, a navigációs dobozokat, a beszélt verziókat és a geomikroformátumokat eltávolítottuk.

Felhívjuk figyelmét: Mivel az adott tartalmat az adott időpontban automatikusan a Wikipedia veszi, a kézi ellenőrzés volt és nem lehetséges. Ezért a nowiki.org nem garantálja a megszerzett tartalom pontosságát és aktualitását. Ha van olyan információ, amely pillanatnyilag hibás, vagy pontatlan a képernyő, akkor nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk: email.
Lásd még: Om oss & Adatvédelmi irányelvek.