Sarádi Zsolt - huwiki.org

Sarádi ZsoltSarádi Zsolt (Debrecen, 1977. július 21. –) magyar színművész.

Sarádi Zsolt
Életrajzi adatok
Született 1977. július 21. (43 éves)
Debrecen
Származás magyar
Pályafutása
Iskolái Színház- és Filmművészeti Egyetem
Aktív évek 1999-
Tevékenység színész

Sarádi Zsolt IMDb-adatlapja
PORT.hu-adatlap

Tartalomjegyzék

Pályája


1977-ben született Debrecenben. 1999-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán Máté Gábor és Horvai István osztályában. A főiskola után a Szegedi Nemzeti Színházhoz szerződött, majd 2003-2010 között a Vígszínház tagja. 2010-től szabadúszó, szerepelt a Vígszínház több előadásában is.[1] 2020-tól a székesfehérvári Vörösmarty Színház színésze.[2]

Filmes és televíziós szerepei


Sorozatszinkronjai


Hivatkozások


  1. Sarádi Zsolt | Vígszínház . vigszinhaz.hu. (Hozzáférés: 2017. január 30.)
  2. Megtartotta évadnyitó társulati ülését a székesfehérvári Vörösmarty Színház (magyar nyelven). Deszkavízió. (Hozzáférés: 2020. augusztus 4.)

Források


  • Művészetportál
  • FilmművészetportálKategóriák: 1977-ben született személyek | Élő személyek | Magyar színészek | Debreceniek


Dátum: 01.09.2020 02:20:43 CEST

Eredet: Wikipedia (Szerzői [Laptörténet])    Licenc: CC-by-sa-3.0

Változtatások: Az összes képet és a hozzájuk kapcsolódó legtöbb látványelemet eltávolítottuk. Néhány ikont a FontAwesome-Icons váltotta fel. Néhány sablont eltávolítottak (például „a cikk kibővítéséhez szükséges”) vagy hozzárendelte (mint például „hatjegyek”). A CSS osztályokat vagy eltávolították, vagy harmonizálták.
A Wikipedia-tól olyan linkeket, amelyek nem vezetnek cikkhez vagy kategóriához (mint például a „Redlinks”, „a szerkesztési oldalra mutató linkek”, „a portálok linkjei”), eltávolították. Minden külső linkhez tartozik egy további FontAwesome-Icon. Néhány apró változtatás mellett a médiatartályt, a térképeket, a navigációs dobozokat, a beszélt verziókat és a geomikroformátumokat eltávolítottuk.

Felhívjuk figyelmét: Mivel az adott tartalmat az adott időpontban automatikusan a Wikipedia veszi, a kézi ellenőrzés volt és nem lehetséges. Ezért a nowiki.org nem garantálja a megszerzett tartalom pontosságát és aktualitását. Ha van olyan információ, amely pillanatnyilag hibás, vagy pontatlan a képernyő, akkor nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk: email.
Lásd még: Om oss & Adatvédelmi irányelvek.