Szalontüdő (film)Ez a szócikk a Szalontüdő című kisfilmről szól. Az ételhez lásd a Szalontüdő szócikket.
Szalontüdő
magyar rövidfilm
Rendező Szirmai Márton
Producer Pálos György
Győri Csilla
Czabán György
AlapműNagy Bandó András. Szalontüdő c. novella
Forgatókönyvíró Szirmai Márton (forgatókönyv)
Főszerepben Anger Zsolt
Ascher Tamás
Káldy László
Zene Végső Zoltán
Operatőr Pohárnok Gergely
Vágó Szirmai Márton
Gyártás
Gyártó Közgáz Vízuális Brigád
Ország Magyarország
Nyelv magyar
Játékidő 7 perc
Forgalmazás
Bemutató 2006. november 16.
További információk

A Szalontüdő Szirmai Márton 2006-os kisjátékfilmje, Nagy Bandó András Ízes beszéd című kötetének egyik novellájának, A szalontüdőnek filmes adaptációja. A film számos díjat nyert.

Külső hivatkozások


  • Filmművészetportál • összefoglaló, színes tartalomajánló lapKategóriák: 2006 filmjei | Magyar filmdrámák | Magyar rövidfilmek | Könyvadaptációk


Dátum: 01.04.2021 07:38:34 CEST

Eredet: Wikipedia (Szerzői [Laptörténet])    Lizenz: CC-by-sa-3.0

Változtatások: Az összes képet és a hozzájuk kapcsolódó legtöbb látványelemet eltávolítottuk. Néhány ikont a FontAwesome-Icons váltotta fel. Néhány sablont eltávolítottak (például „a cikk kibővítéséhez szükséges”) vagy hozzárendelte (mint például „hatjegyek”). A CSS osztályokat vagy eltávolították, vagy harmonizálták.
A Wikipedia-tól olyan linkeket, amelyek nem vezetnek cikkhez vagy kategóriához (mint például a „Redlinks”, „a szerkesztési oldalra mutató linkek”, „a portálok linkjei”), eltávolították. Minden külső linkhez tartozik egy további FontAwesome-Icon. Néhány apró változtatás mellett a médiatartályt, a térképeket, a navigációs dobozokat, a beszélt verziókat és a geomikroformátumokat eltávolítottuk.

Felhívjuk figyelmét: Mivel az adott tartalmat az adott időpontban automatikusan a Wikipedia veszi, a kézi ellenőrzés volt és nem lehetséges. Ezért a nowiki.org nem garantálja a megszerzett tartalom pontosságát és aktualitását. Ha van olyan információ, amely pillanatnyilag hibás, vagy pontatlan a képernyő, akkor nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk: email.
Lásd még: Jogi nyilatkozat & Adatvédelmi irányelvek.