Tűz (folyóirat, 1934–1935) - huwiki.org

Tűz (folyóirat, 1934–1935)TűzMarosvásárhelyen 19341935-ben megjelent „társadalmi, művészeti és bírálati hetilap”. Szerkesztette Kalkovits Gyula. Számaiban helyi szerzők (Biás István, Bözödi György, Csiky József, Gagyi László, Kabdebó Erna, Kovács Elek, Szász Zoltán, Tamási György) mellett Kosztolányi Dezső, Makkai László, Móricz Zsigmond, Nagy Endre, Szép Ernő nevével, írásaival is találkozunk.

Források


  • Erdély-portál • összefoglaló, színes tartalomajánló lapKategóriák: A romániai magyarság sajtótermékei
Eredet: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Tűz (folyóirat, 1934–1935) (Szerzői [Laptörténet])    Licenc: CC-by-sa-3.0

Változtatások: Az összes képet és a hozzájuk kapcsolódó legtöbb látványelemet eltávolítottuk. Néhány ikont a FontAwesome-Icons váltotta fel. Néhány sablont eltávolítottak (például „a cikk kibővítéséhez szükséges”) vagy hozzárendelte (mint például „hatjegyek”). A CSS osztályokat vagy eltávolították, vagy harmonizálták.
A Wikipedia-tól olyan linkeket, amelyek nem vezetnek cikkhez vagy kategóriához (mint például a „Redlinks”, „a szerkesztési oldalra mutató linkek”, „a portálok linkjei”), eltávolították. Minden külső linkhez tartozik egy további FontAwesome-Icon. Néhány apró változtatás mellett a médiatartályt, a térképeket, a navigációs dobozokat, a beszélt verziókat és a geomikroformátumokat eltávolítottuk.


Dátum: 29.08.2020 06:28:49 CEST - Felhívjuk figyelmét: Mivel az adott tartalmat az adott időpontban automatikusan a Wikipedia veszi, a kézi ellenőrzés volt és nem lehetséges. Ezért a nowiki.org nem garantálja a megszerzett tartalom pontosságát és aktualitását. Ha van olyan információ, amely pillanatnyilag hibás, vagy pontatlan a képernyő, akkor nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk: email.
Lásd még: Om oss & Adatvédelmi irányelvek.