Tinta (film)Ink
(Ink)
2009-es amerikai film
Rendező Jamin Winans
Producer Laura Wright
Műfaj
  • fantasyfilm
  • sci-fi film
Forgatókönyvíró Jamin Winans
Főszerepben Marny Kennedy
Zene Jamin Winans
Vágó Jamin Winans
Gyártás
Ország Amerikai Egyesült Államok
Nyelv angol
Forgatási helyszín Colorado
Játékidő 106 perc
Forgalmazás
Forgalmazó
Bemutató2009
További információk

A Tinta (Ink) című amerikai fantasy-t Jamin Winans írta és rendezte, a főbb szerepeket Chris Kelly, Quinn Hunchar és Jessica Duffy alakítják. A film Winans saját tulajdonában lévő független filmgyára (Double Edge Films) készítette Kiowa Winans közreműködésével Denver környékén. A filmet fényképezte Jeff Pointer. A film a Santa Barbarai Nemzetközi Filmfesztiválon debütált 2009. január 23-án,[1] és a denveri Cancun Filmfesztiválon (Denverben megnyerte a Legjobb Nemzetközi Főfilm díjat[2]), továbbá az annapolis-i Rams Head Onstage-ban és számos független amerikai moziban is bemutatták.

Cselekmény


Alább a cselekmény részletei következnek!

A film elején egy felzaklatott üzletembert láthatunk, aki sietve beül autójába, elindul, s miután torka szakadtából üvöltözik, hirtelen egy a piroson áthajtó másik autóval összeütközik. Amint elveszti eszméletét, azt álmodja, hogy a kislányával, Emmával játszik. Eleinte elutasító, és vonakodik a játéktól, de végül enged a kérésnek, amikor a kislány úgy tesz, mintha szörnyek ragadták volna el. Ekkor a segítségére siet, majd az álomnak vége szakad.

Itt a vége a cselekmény részletezésének!

Források


  1. 'Santa Barbara Independent Article on Ink Premiere . [2010. február 5-i dátummal az eredetiből archiválva]. (Hozzáférés: 2010. február 20.)
  2. "2033", "Entre nos" e "Ink", premiadas en las secciones competitivas de Cancún

Külső hivatkozások


  • Filmművészetportál • összefoglaló, színes tartalomajánló lapKategóriák: Amerikai fantasyfilmek


Dátum: 29.03.2021 12:36:09 CEST

Eredet: Wikipedia (Szerzői [Laptörténet])    Lizenz: CC-by-sa-3.0

Változtatások: Az összes képet és a hozzájuk kapcsolódó legtöbb látványelemet eltávolítottuk. Néhány ikont a FontAwesome-Icons váltotta fel. Néhány sablont eltávolítottak (például „a cikk kibővítéséhez szükséges”) vagy hozzárendelte (mint például „hatjegyek”). A CSS osztályokat vagy eltávolították, vagy harmonizálták.
A Wikipedia-tól olyan linkeket, amelyek nem vezetnek cikkhez vagy kategóriához (mint például a „Redlinks”, „a szerkesztési oldalra mutató linkek”, „a portálok linkjei”), eltávolították. Minden külső linkhez tartozik egy további FontAwesome-Icon. Néhány apró változtatás mellett a médiatartályt, a térképeket, a navigációs dobozokat, a beszélt verziókat és a geomikroformátumokat eltávolítottuk.

Felhívjuk figyelmét: Mivel az adott tartalmat az adott időpontban automatikusan a Wikipedia veszi, a kézi ellenőrzés volt és nem lehetséges. Ezért a nowiki.org nem garantálja a megszerzett tartalom pontosságát és aktualitását. Ha van olyan információ, amely pillanatnyilag hibás, vagy pontatlan a képernyő, akkor nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk: email.
Lásd még: Jogi nyilatkozat & Adatvédelmi irányelvek.