Warwick Davis - huwiki.org

Warwick DavisWarwick Davis
Életrajzi adatok
Születési név Warwick Ashley Davis
Született 1970február 3. (50 éves)
Epsom, Surrey,
Pályafutása
Iskolái
  • City of London Freemen's School
  • Chinthurst School
Aktív évek 1983 – napjainkig
Híres szerepei Filius Flitwick
Harry Potter és a Félvér Herceg
Harry Potter és a Főnix Rendje
Harry Potter és a Tűz Serlege
Harry Potter és az azkabani fogoly
Harry Potter és a Titkok Kamrája
Harry Potter és a bölcsek köve

Warwick Davis weboldala
Warwick Davis IMDb-adatlapja
PORT.hu-adatlap
A Wikimédia Commons tartalmaz Warwick Davis témájú médiaállományokat.

Warwick Davis (Epsom, Surrey, Anglia, 1970. február 3.) angol színész. Törpe növésű, alig 1,07 méter magas. A Csillagok háborúja Jedi visszatér című részéhez 4 lábnál alacsonyabb színészeket kerestek, akkor jelentkezett.[1]

Tartalomjegyzék

Élete


Filmjei


Források


  1. 'Star Wars' - Warwick Davis Q&A (angol nyelven). Time Out London, 2006. szeptember 11. [2008. július 25-i dátummal az eredetiből archiválva]. (Hozzáférés: 2011. december 24.)

További információk

Kategóriák: Angol színészek | 1970-ben született személyek | Élő személyek


Dátum: 29.08.2020 06:42:14 CEST

Eredet: Wikipedia (Szerzői [Laptörténet])    Licenc: CC-by-sa-3.0

Változtatások: Az összes képet és a hozzájuk kapcsolódó legtöbb látványelemet eltávolítottuk. Néhány ikont a FontAwesome-Icons váltotta fel. Néhány sablont eltávolítottak (például „a cikk kibővítéséhez szükséges”) vagy hozzárendelte (mint például „hatjegyek”). A CSS osztályokat vagy eltávolították, vagy harmonizálták.
A Wikipedia-tól olyan linkeket, amelyek nem vezetnek cikkhez vagy kategóriához (mint például a „Redlinks”, „a szerkesztési oldalra mutató linkek”, „a portálok linkjei”), eltávolították. Minden külső linkhez tartozik egy további FontAwesome-Icon. Néhány apró változtatás mellett a médiatartályt, a térképeket, a navigációs dobozokat, a beszélt verziókat és a geomikroformátumokat eltávolítottuk.

Felhívjuk figyelmét: Mivel az adott tartalmat az adott időpontban automatikusan a Wikipedia veszi, a kézi ellenőrzés volt és nem lehetséges. Ezért a nowiki.org nem garantálja a megszerzett tartalom pontosságát és aktualitását. Ha van olyan információ, amely pillanatnyilag hibás, vagy pontatlan a képernyő, akkor nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk: email.
Lásd még: Om oss & Adatvédelmi irányelvek.