Wimbledon FC - huwiki.org

Wimbledon FCEz a szócikk az eredeti londoni labdarúgócsapatról szól, ami 2004-ig létezett. Az új elnevezésű és új székhelyű csapathoz lásd a Milton Keynes Dons FC szócikket. A más véleményen levő szurkolók által alapított csapathoz lásd az AFC Wimbledon szócikket.

Wimbledon FC
Csapatadatok
Teljes csapatnév Wimbledon Football Club
Becenév The Dons; Wombles; The Crazy Gang
Alapítva1889
Megszűnt2004
Stadion Wimbledon Common (1889–1912)
Plough Lane (1912–1991)(15,876)
Selhurst Park (1991–2003)(26,309)
Csapatmezek
Hazai
Idegenbeli
A Wikimédia Commons tartalmaz Wimbledon FC témájú médiaállományokat.

A Wimbledon FC egy labdarúgócsapat volt Wimbledonban, Dél-Londonban. 1889-ben alapították Wimbledon Old Central Football Club néven. A csapat történetének nagy részét bajnokságon kívüli klubként töltötte. 1990-ben a Premier League egyik alapító tagja lett.

Tartalomjegyzék

Sikerei


Stadionok


Menedzserek


Korábbi jelentős játékosok


Külső hivatkozások


  • Labdarúgásportál • összefoglaló, színes tartalomajánló lapKategóriák: Angol labdarúgócsapatok | FA-kupa-győztesek | 1889-ben alapított labdarúgócsapatok | London sportélete | Megszűnt angol labdarúgócsapatok


Dátum: 29.08.2020 07:49:29 CEST

Eredet: Wikipedia (Szerzői [Laptörténet])    Licenc: CC-by-sa-3.0

Változtatások: Az összes képet és a hozzájuk kapcsolódó legtöbb látványelemet eltávolítottuk. Néhány ikont a FontAwesome-Icons váltotta fel. Néhány sablont eltávolítottak (például „a cikk kibővítéséhez szükséges”) vagy hozzárendelte (mint például „hatjegyek”). A CSS osztályokat vagy eltávolították, vagy harmonizálták.
A Wikipedia-tól olyan linkeket, amelyek nem vezetnek cikkhez vagy kategóriához (mint például a „Redlinks”, „a szerkesztési oldalra mutató linkek”, „a portálok linkjei”), eltávolították. Minden külső linkhez tartozik egy további FontAwesome-Icon. Néhány apró változtatás mellett a médiatartályt, a térképeket, a navigációs dobozokat, a beszélt verziókat és a geomikroformátumokat eltávolítottuk.

Felhívjuk figyelmét: Mivel az adott tartalmat az adott időpontban automatikusan a Wikipedia veszi, a kézi ellenőrzés volt és nem lehetséges. Ezért a nowiki.org nem garantálja a megszerzett tartalom pontosságát és aktualitását. Ha van olyan információ, amely pillanatnyilag hibás, vagy pontatlan a képernyő, akkor nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk: email.
Lásd még: Om oss & Adatvédelmi irányelvek.